Voorstellen

Over mij

Mijn naam is Corry van Bockel en ben in 1965 in Hilversum geboren. Toen ik 38 jaar was, kreeg ik opeens heel veel pijn vanuit mijn gebit. De echte oorzaak werd niet gevonden en ik wilde zelf gaan onderzoeken wat ik er zelf aan kon doen. 

In 2008 ben ik gestart met de opleiding natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur  en biotensorvaardigheden bij Vita opleidingen waar ik nog steeds heel veel plezier van heb in mijn praktijk. Daarna volgden de opleidingen Sivas polsdiagnostiek en de medische en psychosociale basisvakken volgens de Plato eindtermen. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk voor natuurgeneeskundig gezondheidsadvies.      

Nadat ik op de therapeutenbeurs door een standhouder geattendeerd werd op een tandarts in België heb ik direct een afspraak gemaakt en daar werd ik verlost was van veel ontstekingen in mijn kaakbot. Nadat ik hiervan hersteld was, ben ik op zoek gegaan naar een therapie die het lichaam ontzuurt, ontgift en zorgt voor een betere doorbloeding en energiedoorstroming.

Ik wilde behandelingen aan kunnen bieden die zowel voor het hoofd, rug, borst, armen en benen ingezet kunnen worden.

Op de internationale therapeutenbeurs kwam ik in 2014 bij de stand van Harris Sleegers en kreeg ik uitleg wat de Guasha therapie kan betekenen. Ik wist meteen dit wil ik gaan doen!

Ik ben nu jaren verder en ik ben nog steeds heel blij met mijn beslissing om de opleiding Santai Guasha Therapie bij Harris te gaan volgen. Er zijn fantastische mooie resultaten te bereiken binnen de therapie en de Guasha biedt een breed scala aan behandelprotocollen toegespitst op een groot aantal klachten. Ik voel mij gezegend om in mijn fijne praktijkruimte te kunnen werken en te kunnen ondersteunen in een proces van herstel.                                                                                     

Het is mijn missie om de mensen die bij mij komen te laten ervaren hoe geweldig mooi het herstellend vermogen van hun lichaam werkt en hoe effectief Guasha hierbij is!  

 

Volg mij op Social Media:

Santai Guasha Therapie - Geldrop

Bij de Santai Guasha® therapie speelt de reflexologie een belangrijke rol. Huidzones op het lichaam die in verbinding staan met andere lichaamsdelen en organen. De Santai Guasha therapeut werkt zowel op reflexzones als meridianen, om zowel een gerichte behandeling te geven als het kunnen vaststellen waar in het lichaam zich problemen voordoen, op fysiek of mentaal vlak.

Psycho Sociale Basisvakken bij de Energieschool - Den Bosch

Tijdens deze inspirerende praktijkgerichte lessen word je bewust van de kracht van de geest in al zijn facetten en de invloed op de fysieke gezondheid ook in het kader van de Complementaire Zorg. In deze opleiding wordt holistisch naar de cliënt gekeken.

HBO Medische Basiskennis volgens Plato Eindtermen bij de School voor Homeopathie - Amersfoort

Tijdens de opleiding werd de medische basiskennis per orgaanstelsel behandeld en was er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen wat veel inzicht en extra informatie gaf.

Wil jij af van de zeurende pijn?

Kom ervaren wat Guasha voor jou kan betekenen! Ik ondersteun bij het oplossen van pijnklachten wat de groei in bewustzijn mogelijk maakt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.